gratis yogales

Yoga is voor iedereen

Tijdens de zwangerschap kan yoga je lichaam kracht, openheid en ontspanning geven. Je lichaam en soms wisselende emoties vragen om aandacht. Yoga helpt om hierbij stil te staan. Door met aandacht oefeningen te doen, wordt je hoofd leeg en ontspant je lijf!

Schrijf je hieronder in voor een gratis online yogales. Yoga is voor iedereen – óók voor jou. Veel plezier met oefenen, en onthoud: een ontspannen moeder is een ontspannen baby!

GRATIS online yogales

Meld je aan voor de GRATIS yogales, zowel voor zwangere vrouwen als pas bevallen vrouwen. Yoga is voor iedereen!

aanbod

Yogalessen

Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga houdt je fit en soepel gedurende je zwangerschap en bereidt je voor op de bevalling en de periode erna, de kraamtijd. Tijdens de les bied ik verschillende oefeningen en technieken aan die onder anderen helpen bij het versterken van het bekken, het verbeteren van de houding, het opvangen van weeën en het ontspannen.

Yoga voor mama's

Yoga voor ná de zwangerschap, Postnatale Yoga. Echt even tijd voor en met jezelf, iets waar je als (nieuwe) moeder wellicht veel behoefte aan hebt. Vanaf 6 weken na je bevalling mag je tijd nemen voor Postnatale Yoga. Een zachte vorm van yoga waar jij je lichaam aandacht mag geven, mag ontspannen en ook mag versterken. 

Inspiratie

Blogs

Over mij

Yogadocent & Masseuse

Ik ben Rayette van Weijen en sinds april 2021 moeder van een prachtige dochter. Bijna 10 jaar geleden ben ik begonnen met yoga en ben ik steeds bewuster geworden van mijn lichaam. Dit heeft ook geleid dat ik als yogadocent & massagetherapeut werk.

In mijn zwangerschap heb ik ook weer mogen ervaren dat yoga een positief effect heeft. Het gaf mij rust, ruimte en soepelheid de negen maanden van mijn zwangerschap. En ook nu als moeder.

Het is een bijzondere reis die je maakt van vrouw naar moeder. Moeder van Binnen helpt je om deze reis nog bewuster mee te maken. Want weet: ‘Alles wat je nodig hebt zit al in jou’. 

Rayette 
Vereniging Yogadocenten Nederland

Rayette van Weijen is lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland.

Rayette van Weijen is geregistreerd als 'Registered Yoga Teacher' (RYT500) bij de Yoga Alliance.