over mij

Moeder van Binnen

Ik ben Rayette van Weijen en op 30 april is mijn dochter Liz geboren. Mijn zwangerschap liet mij zien dat het een bijzonder periode van het leven is. Er groeit een kindje in jou en de verantwoordelijkheid voelde ik al vrij snel. Wanneer je goed voor jezelf zorgt, zorgt je tegelijkertijd ook goed voor het kindje in je buik. Zelf leef ik al heel bewust, alleen deze periode zorgde ervoor dat ik nog meer naar binnen ging keren. Contact maken met mijzelf, mijn lichaam en mijn kindje. Wat heb ik nodig? Ik werd mij bewust dat iedere vrouw al een moeder van binnen is. Alle kennis die je nodig hebt vind je bij jezelf, als je hier bewust van bent. Het kost tijd, geduld en ruimte. Je hoeft dit niet alleen te doen.

Bijna 10 jaar geleden ben ik met yoga begonnen. Na twee heupoperaties had ik veel boosheid in mij. Waarom moest mij dit overkomen? Het vertrouwen in mijn lichaam ben ik lange tijd kwijt geweest. Het volgen van yogalessen en ontvangen van massages hebben mij geholpen om (weer) in contact te komen met mijzelf. Hierdoor zat ik beter in mijn vel. Het luisteren naar wat ik echt wil heeft geleid dat ik in 2016 fulltime ben begonnen als yogadocent & massagetherapeut onder de naam Persona Secum.

In mijn zwangerschap heb ik ook weer mogen ervaren dat yoga en massage een positief effect hebben. Het gaf mij rust, ruimte en soepelheid de 9 maanden van mijn zwangerschap. En ook nu als moeder. Mede door mijn eigen reis ben ik mij gaan verdiepen in de zwangerschap en kraamtijd. Yoga en massage helpen jou om bewuster te worden van de bijzondere periode van je leven. Het is een bijzondere reis die je maakt van vrouw naar moeder. Graag wil ik steun bieden waar nodig. Moeder van Binnen helpt je om jouw reis nog bewuster mee te maken. Want weet:

‘Alles wat je nodig hebt zit al in jou’

diensten

Hoe kan ik je helpen?

Zwangerschapsyoga

Yoga helpt je om bewust te worden van deze prachtige periode, laat je contact maken met het kindje in jouw buik en geeft je kennis omtrent je bevalling en de periode erna.

Massage

Door een massage kom je letterlijk en figuurlijk beter in je vel te zitten. Zowel in de zwangerschap als de periode daarna is aanraking erg belangrijk. 

recensies

Ervaringen van anderen

Vereniging Yogadocenten Nederland

Rayette van Weijen is lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland.

Rayette van Weijen is geregistreerd als 'Registered Yoga Teacher' (RYT500) bij de Yoga Alliance.