Verbinding lichaam

Zwangerschapsyoga

Wil jij ook meer ontspanning, een moment voor jou en je kindje(s) en je voorbereiden op de bevalling? Wacht dan niet langer, schrijf je in voor de yoga. Tijdens een zwangerschapsyogales nodig ik je uit om verbinding te maken met je lichaam en je kindje(s). Door de verschillende houdingen en oefeningen geef jij jouw lichaam rust, kracht en vertrouwen. Ook helpt het wanneer je klachten hebt aan het bekken of pijn in de onderrug.

De zwangerschapsyoga is voor iedereen toegankelijk, met en zonder ervaring. De lessen vinden plaats op de locatie van De MamaCoach in Berkel en Rodenrijs. Deze ruimte huur ik. Het is een fijne ruimte waar alle spullen aanwezig zijn.

De zwangerschapsyogales is erg populair. Er is weer plek in mei. Schrijf je tijdig in, ook eventueel voor de wachtlijst.

betekenis van yoga
Verbinden

Yoga is een woord afkomstig uit het Sanskriet en in het Nederlands zouden we het vertalen naar ‘verbinden’. Het verbinden slaat op het samenbrengen van lichaam en geest. Het is meer dan alleen fysieke houdingen en oefeningen, ook ademhaling en de manier van leven spelen een rol. Zorg voor jezelf en maak je lichaam en geest sterk(er) en gezond(er) met yoga.

Zwanger zijn is heel mooi, maar het is ook een hele verandering. In negen maanden veranderd je lichaam en jouw rol in het leven. Van vrouw wordt je ook moeder en de balans daar tussen vinden is soms moeilijk. Ik spreek uit ervaring. Wanneer je tijdens de zwangerschap, of daarvoor, begint met yoga helpt het je om beter om te gaan met de veranderingen.

‘Alles wat je nodig hebt, draag je al in je.’

yogalessen

Wat bied ik aan?

Groepsles zwangerschapsyoga

Elke dinsdagavond verzorg ik de zwangerschapsyoga bij De MamaCoach in Berkel en Rodenrijs. Het zijn doorlopende yogalessen, iedereen is welkom.

Prijzen: € 15,- losse les/Pakket 5 lessen € 75,-/Pakket 10 lessen € 140,-

Sommige zorgverzekeraars vergoeden zwangerschapsyoga vanuit de aanvullende verzekering. Informeer hiernaar bij jouw zorgaanbieder.

groepsles yoga zwangerschapsyoga yogales mamacoach berkel en rodenrijs
prive zwangerschapsyoga zwangerschapsyogales yogales yoga berkel en rodenrijs

Privé zwangerschapsyoga

In een privé yogales kijk ik naar hoe jouw lichaam beweegt en wat jij nodig hebt. Vervolgens wordt de les aangepast worden op jouw niveau en behoefte.

Dit is mogelijk om aan huis te doen. Ook is het mogelijk om dit te doen met je partner, kind(eren) of vriend/vriendin. Prijs op aanvraag.

Sommige zorgverzekeraars vergoeden zwangerschapsyoga vanuit de aanvullende verzekering. Informeer hiernaar bij jouw zorgaanbieder.

Yoga na de bevalling

Elke dinsdagavond verzorg ik naast de zwangerschapsyoga ook een ‘gewone’ yogales bij De MamaCoach in Berkel en Rodenrijs.

Yoga is een mooie manier om na de bevalling weer bewust te worden van je lichaam. Zowel het sterker maken als de ontspanning staan hierin centraal.

Prijzen: € 15,- losse les/Pakket 5 lessen € 75,-/Pakket 10 lessen € 140,-

yoga na de bevalling postnatale yoga bewustwording meditatie

GRATIS online yogales

Meld je aan voor de GRATIS yogales, zowel voor zwangere vrouwen als pas bevallen vrouwen. Yoga is voor iedereen!

recensies

Ervaringen van anderen

Over mij

Yogadocent & Masseuse

Ik ben Rayette van Weijen en sinds april 2021 moeder van een prachtige dochter. Bijna 10 jaar geleden ben ik begonnen met yoga en ben ik steeds bewuster geworden van mijn lichaam. Dit heeft ook geleid dat ik nu werk als yogadocent & massagetherapeut.

In mijn zwangerschap heb ik ook weer mogen ervaren dat yoga een positief effect heeft. Het gaf mij rust, ruimte en soepelheid de negen maanden van mijn zwangerschap. En ook nu als moeder.

Het is een bijzondere reis die je maakt van vrouw naar moeder. Moeder van Binnen helpt je om deze reis nog bewuster mee te maken. Want weet: ‘Alles wat je nodig hebt zit al in jou’. 

Rayette 
Vereniging Yogadocenten Nederland

Rayette van Weijen is lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland.

Rayette van Weijen is geregistreerd als 'Registered Yoga Teacher' (RYT500) bij de Yoga Alliance.