even ontspannen

Yoga voor moeders

Ben je net bevallen, wil jij weer soepel en krachtig worden en even een moment voor jezelf? Wacht dan niet langer, schrijf je in voor de yoga. Elke week geef ik op dinsdagavond een ‘gewone’ yogales, waar jij als moeder je lichaam op een zachte, rustige manier weer sterk en soepel maakt. Echt even een moment voor jezelf. Vanaf 6 weken na je bevalling (en 8 weken na een keizersnede) mag je starten.

De ‘gewone’ yogales is voor iedereen toegankelijk, met en zonder ervaring. De lessen vinden plaats op de locatie van De MamaCoach in Berkel en Rodenrijs. Deze ruimte huur ik. Het is een fijne ruimte waar alle spullen aanwezig zijn.

Moeder van Binnen is onderdeel van Persona Secum.

Voordelen

Waarom yoga

In een yogales combineren we yogahoudingen, spierversterkende oefeningen, ademhalingstechnieken, meditatie en ‘restorative’ houdingen, om uiteindelijk tot een diepe ontspanning te komen. Op een veilige manier mag je weer specifiek je buik, rug en bekkenbodemspieren activeren en versterken. Deze les is zonder baby’s omdat jij ook nog steeds belangrijk bent. Als jij niet goed in je vel zit, dan merk je dat bij je kindje.

  • Bevordert je lichamelijke fitheid, houding en mobiliteit na de bevalling;
  • Traint je buik, rug en bekkenbodem op een veilige en zachte manier;
  • Vergroot je fysieke en mentale kracht als (nieuwe) moeder;
  • Ontspant je lichaam en geest;
  • Helpt je ruimte te maken voor jezelf als (nieuwe) moeder;
  • Biedt ruimte voor vragen en uitwisseling met andere moeders.

GRATIS yogales

Maak alvast kennis met mijn manier van lesgeven.

Volg online deze GRATIS yogales.

recensies

Ervaringen van anderen

Over mij

Yogadocent & Masseuse

Ik ben Rayette van Weijen en sinds april 2021 moeder van een prachtige dochter. Bijna 10 jaar geleden ben ik begonnen met yoga en ben ik steeds bewuster geworden van mijn lichaam. Dit heeft ook geleid dat ik nu werk als yogadocent & massagetherapeut.

In mijn zwangerschap heb ik ook weer mogen ervaren dat yoga een positief effect heeft. Het gaf mij rust, ruimte en soepelheid de negen maanden van mijn zwangerschap. En ook nu als moeder.

Het is een bijzondere reis die je maakt van vrouw naar moeder. Moeder van Binnen helpt je om deze reis nog bewuster mee te maken. Want weet: ‘Alles wat je nodig hebt zit al in jou’. 

Rayette 
Vereniging Yogadocenten Nederland

Rayette van Weijen is lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland.

Rayette van Weijen is geregistreerd als 'Registered Yoga Teacher' (RYT500) bij de Yoga Alliance.