zwangerschapsyoga yoga berkel en rodenrijs rotterdam
ook thuis bewegen

Yoga video’s

Yoga oefenbal

Een oefenbal kan voor veel verschillende activiteiten worden gebruikt. Ook voor yogahoudingen is het een mooie prop. Versterk je bekken, billen en buik met de yoga oefeningen op de bal. Let op bij aanschaf van een oefenbal zorg dat die groot genoeg is en niet te hard oppompt. De yogabal die ik gebruik is 75 cm.

Bodyscan

In deze yogales help ik je om te ontspanning. Voor de zwangere vrouw, de vrouw die graag zwanger wilt worden en de bevallen vrouw. De bodyscan is een oefening die wordt gebruikt in o.a. yoga. Het helpt om stress en spanning los te laten, bewust te worden van je lichaam op dit specifieke moment en dieper te ontspannen. Dit alles helpt mee om jouw lichaam gezond te houden.

Ruimte bovenlichaam

Deze fijne yogales helpt om meer ruimte te creëren in het bovenlichaam. Waardoor je meer ruimte krijgt voor de ademhaling, want kortademigheid komt tijdens de zwangerschap vaak voor. Ook veel zitten zorgt dat er vaak minder ruimte is om diep en lang door te ademen. In deze les daarom ook een ademhalingsoefening om de longen te trainen.

Online Yoga platform yogalessen
online yoga

Meer online yogalessen volgen

Ja, je leest het goed. Je kunt nog meer yogalessen van mij online volgen. Naast de zwangerschapsyogalessen staan er ook andere soort yogalessen op, zoals Yin Yoga, Hatha Yoga & Vinyasa. Yoga is voor iedereen, en daarom is er een ruim aanbod. Van een les van 10 minuten tot ruim 60 minuten.

Online Yoga is dé oplossing voor iedereen die graag yoga beoefent, maar simpelweg geen tijd en/of zin heeft om hier constant voor op pad te moeten. Voor nog geen 45 euro per jaar heb je onbeperkt toegang tot een groeiende verzameling yoga-video’s.

yogalessen

Wat bied ik aan?

Groepsles zwangerschapsyoga

Elke dinsdagavond verzorg ik de zwangerschapsyoga bij De MamaCoach in Berkel en Rodenrijs. Het zijn doorlopende yogalessen, iedereen is welkom.

Prijzen: € 15,- losse les/Pakket 5 lessen € 70,-/Pakket 10 lessen € 135,-

Sommige zorgverzekeraars vergoeden zwangerschapsyoga vanuit de aanvullende verzekering. Informeer hiernaar bij jouw zorgaanbieder.

groepsles yoga zwangerschapsyoga yogales mamacoach berkel en rodenrijs
prive zwangerschapsyoga zwangerschapsyogales yogales yoga berkel en rodenrijs

Privé zwangerschapsyoga

In een privé yogales kijk ik naar hoe jouw lichaam beweegt en wat jij nodig hebt. Vervolgens wordt de les aangepast worden op jouw niveau en behoefte.

Dit is mogelijk om aan huis te doen. Ook is het mogelijk om dit te doen met je partner, kind(eren) of vriend/vriendin. Prijs op aanvraag.

Sommige zorgverzekeraars vergoeden zwangerschapsyoga vanuit de aanvullende verzekering. Informeer hiernaar bij jouw zorgaanbieder.

Yoga na de bevalling

Elke dinsdagavond verzorg ik naast de zwangerschapsyoga ook een ‘gewone’ yogales bij De MamaCoach in Berkel en Rodenrijs.

Yoga is een mooie manier om na de bevalling weer bewust te worden van je lichaam. Zowel het sterker maken als de ontspanning staan hierin centraal.

Prijzen: € 15,- losse les/Pakket 5 lessen € 70,-/Pakket 10 lessen € 135,-

yoga na de bevalling postnatale yoga bewustwording meditatie
recensies

Ervaringen van anderen

Over mij

Yogadocent & Masseuse

Ik ben Rayette van Weijen en sinds april 2021 moeder van een prachtige dochter. Bijna 10 jaar geleden ben ik begonnen met yoga en ben ik steeds bewuster geworden van mijn lichaam. Dit heeft ook geleid dat ik nu werk als yogadocent & massagetherapeut.

In mijn zwangerschap heb ik ook weer mogen ervaren dat yoga een positief effect heeft. Het gaf mij rust, ruimte en soepelheid de negen maanden van mijn zwangerschap. En ook nu als moeder.

Het is een bijzondere reis die je maakt van vrouw naar moeder. Moeder van Binnen helpt je om deze reis nog bewuster mee te maken. Want weet: ‘Alles wat je nodig hebt zit al in jou’. 

Rayette 
Vereniging Yogadocenten Nederland

Rayette van Weijen is lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland.

Rayette van Weijen is geregistreerd als 'Registered Yoga Teacher' (RYT500) bij de Yoga Alliance.