Massage na bevalling zwangerschapsmassage postparfum berkel en rodenrijs
zelf helend vermogen

Energetische massage

Energetische massage is een intuïtieve massage, ondersteunt diepe ontspanning, heeft een harmoniserend effect op lichaam en geest en activeert zelf helend vermogen. Het is een stevige massage waarbij ik eerst contact met jouw lichaam maak. Jouw lichaam vertelt mij waar aandacht nodig is, waar eventuele blokkades zitten. Door het verwijderen van deze blokkade kan de energie weer stromen. Dit kan ervoor zorgen dat je meer energie krijgt en in jouw eigen kracht gaat staan. Klachten worden minder omdat lichaam een geest weer in balans worden gebracht.

Een energetische massage is ook te boeken als je zwanger bent.

de kracht van aanraking

Liefdevolle aanraking

Liefdevol aangeraakt worden is een levensbehoefte, net zo noodzakelijk als eten en drinken. Zowel in de zwangerschap als de periode daarna is aanraking erg belangrijk. Door een liefdevolle aanraking kom je letterlijk en figuurlijk  beter in je vel te zitten. Het zorgt voor positiviteit, geeft minder stress en creëert verbondenheid. Als je wordt aangeraakt bijvoorbeeld door een massage, dan komt het hormoom oxytocine vrij, ook wel knuffelhormoon genoemd. Zowel in de zwangerschap als de periode van herstel is het belangrijk dat je zo min mogelijk stresshormonen aanmaakt. Dus in plaats van het stresshormoon het knuffelhormoon!

 

massages

Wat bied ik aan?

Zwangerschapsmassage

Tijdens je zwangerschap verandert je lichaam, dit kan zorgen voor stress, vermoeidheid of andere klachten. 

Massage na bevalling

Je lichaam heeft na de bevalling tijd nodig om te herstellen. Een massage kan het herstelproces een helpen.

Energetische massage

 Een massage voor de diepere ontspanning van lichaam en geest. Je activeert het zelf helende vermogen.

waardevol cadeau

Cadeaubon massage

Op zoek naar een waardevol cadeau voor jouw vriendin, moeder of (schoon)dochter, geef haar een massage cadeau. Iedereen verdient een moment voor zichzelf.

recensies

Ervaringen van anderen

Over mij

Yogadocent & Masseuse

Ik ben Rayette van Weijen en sinds april 2021 moeder van een prachtige dochter. Bijna 10 jaar geleden ben ik begonnen met yoga en ben ik steeds bewuster geworden van mijn lichaam. Dit heeft ook geleid dat ik nu werk als yogadocent & massagetherapeut.

In mijn zwangerschap heb ik ook weer mogen ervaren dat yoga een positief effect heeft. Het gaf mij rust, ruimte en soepelheid de negen maanden van mijn zwangerschap. En ook nu als moeder.

Het is een bijzondere reis die je maakt van vrouw naar moeder. Moeder van Binnen helpt je om deze reis nog bewuster mee te maken. Want weet: ‘Alles wat je nodig hebt zit al in jou’. 

Rayette 
Vereniging Yogadocenten Nederland

Rayette van Weijen is lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland.

Rayette van Weijen is geregistreerd als 'Registered Yoga Teacher' (RYT500) bij de Yoga Alliance.