set yogakaarten

Yoga is voor iedereen – óók voor jou!

Yoga wordt vaak zweverig en spiritueel gezien. Wat betekent dat eigenlijk?! Want wanneer jij aardig bent en respectvol omgaat met je collega, ben je ook bezig met yoga. En dat is toch niet zweverig! Yoga is zoveel meer dan wij denken. Dagelijks zijn we ermee bezig. In welk opzicht? In de set yogakaarten die ik heb ontwikkeld zie je dat yoga meer is dan alleen houdingen. Het zorgt dat je nog meer geniet van het moment, ook leuk om met je partner en/of kinderen te doen.

Uniek en zelfontworpen

Wat kan je verwachten?

Ben jij er klaar voor om je te laten inspireren om iedere dag yoga te doen? Deze prachtige set yogakaarten bestaat uit 44 kaarten die houdingen, theorie en oefeningen uitlichten. Sta open voor (meer) yoga in je leven en pak iedere dag een kaart die op dat moment goed voelt voor jou. 

R

22 houdingen

De belangrijkste basis yogahoudingen worden aan je uitgelegd. Wat zijn de voordelen en hoe kom je in de houding.

l

12 opdrachten

Yoga is ook hoe ga je om met jezelf en je omgeving. Inspiratie om in jouw dagelijkse leven toe te passen.

10 filosofiekaarten

Ook leuk om meer achtergrond te krijgen over yoga. Waarom doen we yoga en welke vormen zijn er? Waar staat Namasté voor?

Betekenis

Wat kan je ermee?

Zie het als het nemen van een heerlijk, rustgevend moment voor jezelf. Al is het ook heel leuk en zinvol om dit samen met je partner, kind of vriend(in) te doen!

Yoga is een woord afkomstig uit het Sanskriet en in het Nederlands zouden we het vertalen naar ‘verbinden’. Het ‘verbinden’ slaat op het samenbrengen van lichaam en geest. Hierbij komen lang niet alleen fysieke houdingen en oefeningen kijken, want ook zeker de ademhaling draagt een steentje bij aan een sterk(er) en gezond(er) lichaam.

Wist je trouwens dat ‘de houdingen’ slechts één van de acht onderdelen zijn van yoga? Het komt uitgebreid aan bod in de theorie- en opdrachtkaarten!

Pak dagelijks een kaart om je te inspireren elke dag bewust bezig te zijn. Ook is het mogelijk om je eigen yogales samen te stellen. Kies vier houdingen, één opdracht en één theoriekaart en maak je eigen yogales.

Laat je inspireren met deze unieke set yogakaarten!

Over mij

Welkom

Ik ben holistisch energetisch yoga & massage therapeut en heb een achtergrond in yoga, energetische & intuïtieve massage, reiki en voetreflexologie.

Alle technieken die ik de afgelopen jaren hebt geleerd heb ik samen gebracht tot mijn eigen manier van masseren en het geven van yoga. Ik help jou om je (weer) bewust te maken van jouw lichaam. Om de beste versie van jezelf te zijn.

Wanneer je mij vraagt wat yoga & massage met mij doet, zal ik je vertellen dat het mijn leven heeft veranderd. Ik wil mijn ervaring en de lessen die ik heb geleerd graag delen met jou.

Neem een moment voor jezelf. Want je verdient het!

Rayette 
Vereniging Yogadocenten Nederland

Rayette van Weijen is lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland.

Rayette van Weijen is geregistreerd als 'Registered Yoga Teacher' (RYT500) bij de Yoga Alliance.