REVIEWS

Ik volg de zwangerschapsyoga van Rayette op de locatie van de Mamacoach. Rayette heeft een heerlijk rustgevende stem, en ze zorgt ervoor dat ik na een yoga les zowel ontspannen ben als dat ik het gevoel heb dat ik iets heb gedaan. Elke week ligt de focus net ergens anders, maar de opzet van de lessen blijft hetzelfde; we krijgen de tijd om elkaar een beetje te leren kennen en te delen hoe het gaat, er is altijd een moment om contact te leggen met je kindje, en natuurlijk fijne yogaposes. Ik zou het iedereen (die zwanger is) aanraden!

Marisca Van Daele

Zwangerschapsyoga

Moeder van Binnen zwangerschapsyoga yoga berkel en rodenrijs
zwangerschapsmassage massage zwangerschap

Onwijs fijne ervaring bij Rayette van Moeder van Binnen. Een 1,5 durende zwangerschapsmassage in een prettige rustgevende omgeving. Ook kon ik eindelijk weer op mijn buik liggen wat al een cadeau op zich is! Rayette weet ontzettend goed wat ze doet, maakt echt contact met je lichaam en voelt daarbij goed aan waar extra aandacht nodig is! Ik heb onwijs genoten! Elke zwangere vrouw verdient deze aandacht voor haar lichaam! Nogmaals dank!!

P.S. ook na mijn bevalling heb ik een massage geboekt. Wat erg fijn was voor het herstel van mijn lichaam.

Laura Donk

Zwangerschapsmassage

De zwangerschapsyoga lessen van Rayette zijn voor mij erg fijn. Echt even een moment van ontspanning en tot rust komen. Zij geeft goede oefeningen, geeft goede tips en brengt rust in de ruimte.

Stefanie Streng

Zwangerschapsyoga

moeder van binnen zwangerschapsyoga yoga berkel en rodenrijs
yoga zwangerschapsyoga postpartum postnatale

Hele fijne yogalessen voor tijdens de zwangerschap. Rayette zorgt voor een prettige en open sfeer tijdens de les. Je merkt dat ze veel kennis en ervaring heeft. Ook heeft ze veel aandacht voor alle deelnemers en zorgt voor extra tips/ondersteuning waar nodig.

P.S. Mijn ervaring was zo fijn. Dat ik nu ook na mijn bevalling yoga bij Rayette volg.

Lisette Kors

Zwangerschapsyoga

diensten

Hoe kan ik je helpen?

Zwangerschapsyoga

Yoga helpt je om bewust te worden van deze prachtige periode, laat je contact maken met het kindje in jouw buik en geeft je kennis omtrent je bevalling en de periode erna.

Massage

Door een massage kom je letterlijk en figuurlijk beter in je vel te zitten. Zowel in de zwangerschap als de periode daarna is aanraking erg belangrijk. 

Vereniging Yogadocenten Nederland

Rayette van Weijen is lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland.

Rayette van Weijen is geregistreerd als 'Registered Yoga Teacher' (RYT500) bij de Yoga Alliance.